ONLINE FITNESS COACH

Laura Van Baelen

presentatie

Tijd om gelukkig en gezond te zijn zonder restricties

Play Video

Over mij

Hallo, ik ben Laura!

Al jaren lang ben ik zeer actief in de fitness. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ik geleerd heb doorheen mijn journey. Het belangrijkste is het feit dat ik startte om de foute reden: zo dun mogelijk worden. Ik viel veel af en kon mijn doelen bereiken, maar niet op een gezonde manier. Ik ging ‘ongezond’ eten vermijden, ik strafte mezelf met cardio als ik te veel had gegeten en mocht maar één keer per week zondigen.Dit leidde bij mij tot een zeer ongezonde relatie met voeding. Langzaam begon mijn focus te veranderen, ik wou niet langer zo dun mogelijk zijn maar gezond en sterk. Ik ruilde de loopband in voor dumbbells en al snel zag ik mijn lichaam veranderen.

Ik werd me bewust van het belang van de juiste en gebalanceerde voeding op mijn lichaam en mijn mentale gezondheid. Na jaren van mezelf bepaalde voeding te ontzeggen begon ik weer terug alles te eten. In het begin met een schuldgevoel maar uiteindelijk begon ik meer en meer te genieten van voeding zonder me slecht te voelen. Ik werd zeer consistent in mijn trainingen en maakte de vooruitgang die ik voor ogen had. Door mijn eigen fouten weet ik nu hoe belangrijk een gebalanceerde levensstijl is. Door deze ervaring en mijn kennis als sport kinesitherapeut ga ik jou helpen om ook te werken naar een gelukkig en gezond leven zonder restricties!

Over you

Ik ben altijd beschikbaar wanneer je me nodig hebt

Als jouw coach ga ik tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jij op een gezonde manier je doelen bereikt! Door het overwinnen van mijn eigen valkuilen weet ik hoe wij samen die van jou moeten tackelen. Deze valkuilen en nog belangrijker jouw doelen worden in detail besproken en rekening houdend met jouw specifieke wensen stel ik voor jou een gepersonaliseerd voedings- en trainingsschema op. Alles is volledig op jouw maat!

Geregeld krijg jij van mij motiverende en informerende video’s die je helpen om jouw doelen te behalen. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar om je te helpen wanneer je me nodig hebt! Dit kan zijn om je een oefening extra uit te leggen, je schema’s aan te passen, te bespreken hoe je een avondje uit het beste kan aanpakken en nog veel meer! Samen gaan wij aan de slag om niet enkel je fysieke maar ook je mentale gezondheid te verbeteren zodat ook jij een gezonde balans kan vinden in je levensstijl.

ONLINE COACHING

Alles wat je nodig hebt om te slagen

Voedingsschema op maat

Je krijgt heerlijke en makkelijk te volgen recepten, met verschillende opties elke week. Ik hou rekening met elk type van voedingsvoorkeuren en kan makkelijk aanpassingen maken voor de hele familie.

Persoonlijk trainingsschema

Met behulp van een video wordt elke oefening uitgelegd. Ik pas je schema aan aan de ervaring die je hebt en hou rekening met eventuele blessures.

Vooruitgang meten

Door wekelijkse check-ins bekijken we of je op de goede weg bent om je doel te behalen en maken we veranderingen aan je schema's indien nodig.

Volledige steun

Wanneer je me nodig hebt kan je me altijd bereiken via de chat in de app. Het hoeft zelfs niet over voeding of je training te gaan, ik steun je op elk vlak waar je me nodig hebt.

START NU

Aanmelden is vrijblijvend

Als je meer wilt weten over mijn diensten en hoe ik jou kan helpen, meldt je dan aan via mijn contact formulier en dan bespreken we jouw specifieke doelen.

Samenwerkingen

Koop hier items van mijn favoriete merken

Lazuli Label

Trendy & betaalbare sportkleding voor vrouwen

Bezoek Lazuli Label

Women's Best

Premium sportkleding en -voeding voor vrouwen

Bezoek Women's Best